Hem


    Introduktion


    Nyheter


    Parkförvaltningen


    Slötorp Dåseberga
    Järnvägar - SDJ


    Dåseberga Mek. Werkstad
        Bänkar och Förvaring
        Handverktyg m m
        Mina Maskiner
        Projekt
        Länkar & Litteratur


 

 

 Dear foreign reader, my web pages are written in Swedish as it is my native language. To read them in another language I recommend using Google Translate which I hope will provide a readable version.

 

Gör Det Själv-Projekt

 

Med tillgång till en verkstad får man möjlighet att göra en mängd olika spännande projekt. Det kan vara tillbehör till eller utökning av verkstadsutrustningen, för hus och hem, eller bara i största allmänhet. Här nedan har jag grupperat mina projekt för att göra det lätt att hitta något som verkar intressant.

 

Förutom Modelljärnvägshobbyn med sina projekt, så har även metallarbete och träarbete sin plats i mun hobbyflora. Metallarbetena är dock mest tillbehör till mina bearbetningsmaskiner samt någon enstaka modellmaskin i metall. Träarbetena däremot blir fler då det också ingår projekt både inne och ute till huset vi bor i.

Med andra ord, jag håller på med lite av varje och hoppar mellan projekt när andan faller på och tiden finns tillgänglig.

 

 

Projekt i Metall


Bland metallarbetsprojekten finner man sådant som tillbehör till mina verkstadsmaskiner, tillbehör till verkstaden i sig, och lite faktasamlingar där jag samlat sådant som är bra att veta och lätt att hitta.

 

Vidare Till Metallarbetsprojekten

 

 

 

Projekt i Trä


 

Bland träarbetsprojekten finner man sådant som Verktyg och hjälpmedel till min träverkstad, Musikinstrument och instrumenttillbehör av olika slag, samt både inom- och utomhusprojekt av olika storlekar, allt av trä. Dessutom har jag spratat på mig lite faktasamlingar med sådant som är bra att veta och lätt att hitta.

 

Vidare Till Träarbetsprojekten

 

 

Silversmidesprojekt


 

Bland silversmidesprojekten finner man sådant som Verktyg och hjälpmedel till min smyckeverkstad, samt både nyskapandeprojekt och renoveringsprojekt.

 

Vidare Till Silversmidesprojekten

 

 

 

 

 

 

 

Fler kategorier tillkommer vartefter de blir klara.

 

 

 

daaseberga.se © 2012 -   • Privacy Policy • Terms of Use

www.daaseberga.se